Eve i ja da se priavim.Mene je ime, dobro sade nije prvo ali me tako vabe Janglijaš.To vi je seoski lopov.To vi znaci Janglijas.
Nisam vi bio dugo na vođe jel saam bio u bolnice, ufataili me kada sam krao kokos i jaja.A kade seljak ufati da bije to vi je gore nego ssva milicija da ve bije, Kod mene su uselu ovaako radu sa janglijaašom kade ga ufate u jkradje,ne zovu miliciju nego se okopi jedno 10 ljudi sa velim motkama a mene vi ture u sred kruga a oni oko mene, i ondenake udri sabijaju one motke po mene. Kako vi ja digneem glavu onaj te sšići sa motkom od jedno tri metraa, i tako reedom, tukli su me zbog ddvee kokoške i nekoliko jaja.i bijo sam u bolnice dva meseca.Ja vi zivim u Kaonu kod kraljeva.Imam vi ja para, imamo mi jedno čeetiri ektara zabrana i toliko zemljee, ima marve, ma oma vi svega. <Ali mene je gušt da ukradem tudje, takvi su mi bili stričevi kade su bili mladki, takav mi je i buraz jedan od strikana a prica se da mi je takav i djed bio.To mi je tako šta da vi kažem. Inace ima se.Ja vi jedini u selu imaim kojuter i brat mi studira ekonomiku u BEOFRAD.Bio ssam u BEOGRAD ali se plašim tamo nema ništa bez mog sela.